Канадският премиер и украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински

...
Канадският премиер и украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински
Коментари Харесай

Украйна и Канада се ангажираха да продължат дългосрочното си сътрудничество

Канадският министър председател и украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога оповестиха, че не престават програмата си за дълготрайно съдействия. В телефонен диалог сред двамата през вчерашния ден Трюдо е декларирал, че ще поддържа " Украйна толкоз дълго, колкото е належащо ", съобщи Франс прес.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10329
" Канада ще продължи да им оказва военна, филантропична и финансова помощ ", увери канадският министър председател в пост в " Туитър ".

В постоянното си телевизионно послание украинският президент приветства програмата за дълготрайно съдействие сред Украйна и Канада в областта на защитата.

" Канада към този момент стартира да конфискува съветски активи ", сподели Зеленски, отбелязвайки, че " това е сладкодумен образец за всички останали страни по света ".

Канада е обучила от септември 2015 година до момента над 36 000 украински бойци, като тази задача беше удължена до март 2025 година През март тази година Отава заяви, че задачата й за образование на украински инженери се удължава до октомври, а също, че е решила да предложи образование за военна медици.

В средата на април в Полша дойдоха осем танка " Леопард 2 ", обещани на Киев от Канада. Тези 55-тонни бойни машини са един от основните детайли в канадския боен боеприпас и са част от най-съвременното въоръжение в него, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР